Wie zijn wij en wat doen wij?

Nedwaste is een jonge en dynamische onderneming, die zich bezighoudt met het inzamelen en bemiddelen van afvalstoffen.  Men kan het zo gek niet bedenken of Nedwaste vindt een oplossing voor uw afval. Of het nu gaat om papier, glas, kunstof , batterijen of vloeistoffen als afvaloliën, logen en zuren, Nedwaste pakt het op. Maar ook als het gaat om adviezen, die er toe leiden dat uw afval al tijdens de productie gereduceerd kan worden, bent u bij Nedwaste aan het juiste adres.

Op zoek naar duurzame oplossingen

Een duurzame oplossing voor het ontdoen van afvalstoffen is de kernboodschap van Nedwaste. Dat wil zeggen: De weg van versnipperd en ongecoördineerd afvalbeheer naar integraal afvalbeheer. Een holistische aanpak ten aanzien van de hele afvalketen is van essentieel belang. Dit heeft een positief effect op de vermindering, reductie, inzameling, vervoer, nuttige toepassing, recycling, hergebruik, behandeling en verwijdering van afvalstoffen.

Missie en visie

Nedwaste ziet het als een van haar opdrachten zorgvuldig met het milieu om te gaan en richt zich in haar contacten op relaties, die in overeenstemming met haar gedachtengoed mee willen denken om te komen tot duurzame oplossingen waar het gaat om afvoer, hergebruik en vernietiging van uw afvalstromen.